Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Pravno svetovanje, zastopstvo, in zaščita

Legal consultancy, representation, and protection

Юридические консультации, представительство и защита

Članstvo v združenjih


Britansko – slovenska gospodarska zbornica (BSCC) je članica COBCOE. 

BSCC je nevladna, dvostranska Britansko – slovenska zbornica, ustanovljena z namenom izgradnje trgovine med tema dvema državama, kot tudi vključno med vsemi člani iz vseh držav, s poudarkom na pomoči njihovim članom, da okrepijo svoje poslovanje v Evropi.

Kot član BSCC se osredotočamo na zaščito pravic intelektualne lastnine in dvigovanje zavesti glede zaščite intelektualne lastnine. Naš cilj je tudi spodbujanje in širjenje prepoznavnosti Republike Slovenije v svetu, kot države z visokim intelektualnim potencialom. 

 

 

 AIPF je združenje firm intelektualne lastnine s sedežem v New Yorku, ZDA.

AIPF je mednarodno združenje neodvisnih specializiranih firm, ki večino svoje prakse posvečajo patentom, znamkam in avtorskim pravicam.

Poslanstvo AIPF je zagotoviti, da je izbira pravne pisarne s področja intelektualne lastnine prednostna izbira med strankami.
Pošljite povpraševanje

Smo podjetje Sem fizična oseba