Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Pravno svetovanje, zastopstvo, in zaščita

Legal consultancy, representation, and protection

Юридические консультации, представительство и защита

Zaščitite svojo intelektualno lastnino!

 

 

 

 

 

Smo slovenska pravna pisarna, patenti zastopnik, specializirana izključno na področju intelektualne lastnine s poudarkom na zaščiti industrijske lastnine (registraciji blagovnih in storitvenih znamk, modelov in patentov) ter zastopanju v postopkih za reševanje domenskih sporov.

Naša praksa in izkušnje krijejo svet.

Pod vodstvom Meti Ketner in v sodelovanju z drugimi visoko usposobljenimi strokovnimi partnerji stremimo k uveljavljanju, zaščiti in ohranjanju pravic intelektualne lastnine.

Stranke zastopamo v postopkih na državni, evropski in mednarodni ravni.

V postopkih zaščite na ravni Skupnosti (EU) smo pooblaščeni za zastopanje strank iz vseh 28 držav članic Evropske unije.

Izvajamo sledenje in poizvedbe (za znamke, modele in patente) ter zagotavljamo pravno svetovanje in zastopanje v postopkih pridobitve pravic industrijske lastnine.

Zaščitena intelektualna lastnina (znamka, model, patent...) imetniku zagotavlja izključno pravico do njene uporabe in razpolaganja z njo ter možnost, da imetnik tretjim osebam prepreči, da bi brez njegovega soglasja na trgu uporabljali podobne znamke, modele, patente ipd.


Obrnite se na nas. Z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu.

 
Pošljite povpraševanje

Smo podjetje Sem fizična oseba